• BRYLLUPSMENU

BRYLLUPSMENU


  • Bryllupsmenu pr. kuvert

    Kr. 475
  • Kokke pr. time

    Kr. 375
  • Tjener pr. time

    Kr. 175

  • Stegt kammusling med skum på kærnemælk og dild. Hertil friske grønne ærter og hvide asparges i beurremonté. Friskbagt hvedebrød og pisket smør
  • Håndhakket tatar af dansk okseinderlår, karl Johansvampe syltet i timian og hvidløg, purløgsmayonnaise, sprødt brød og et drys tørret purløgsstøv
  • Grillet blomkål med blomkålspure, brunet smør, sprød blomkål, saltristede mandler og estragonolie
  • Stegt unghane med sprøde grønne asparges, smørristede kantareller og lind persillepure
  • Grillet onglet med brændte syltede løgskaller, karamelliseret hvidløgsauce og aske
  • Silkeblød kartoffelcreme med små confiterede kartofler, sprøde kartoffelchips og løvstikke fra eget urtebed
  • Limeis med knuste pistacienødder og thaibasilikum
  • Friske og bagte jordbær med fløde 50 %, hyldeblomstsirup og sprøde pebermarengs