• FORÅRMENU

5 RETTER MENU

FORÅR 2019 - Marts, april & maj

  • 5 retter

    Kr. 350
    Vælg en dessert
  • Kokke pr. time

    Kr. 350
  • Tjener pr. time

    Kr. 175
  • Afhentning / levering

    Kr. 600
  • Alle menuer ved minimum 20 personer


  • Torsk – lime – koriander – kimchi
  • Tatar – olivenolie – tomat – basilikum
  • Unghane – grønne jordbær – skilt sauce – kyllingeskind
  • Nyretapper – spidskål – ramsløg

  • Kærnemælk – sødskærm – marengs – jernurt
  • Chokolade – yuzu – lime
  • Ananas – vanille - rom

8 RETTER MENU

FORÅR 2019 - Marts, april & maj

  • 8 retter

    Kr. 450
    Vælg en dessert
  • Kokke pr. time

    Kr. 350
  • Tjener pr. time

    Kr. 175
  • Afhentning / levering

    Kr. 600
  • Alle menuer ved minimum 20 personer


  • Torsk – lime – koriander – kimchi
  • Tatar – olivenolie – tomat – basilikum
  • Kål – citron – peberrod
  • Kammusling – ærter – dild – bacon
  • Gris på ben – bbq – syltet kål
  • Unghane – grønne jordbær – skilt sauce – kyllingeskind
  • Nyretapper – spidskål – ramsløg

  • Kærnemælk – sødskærm – marengs – jernurt
  • Chokolade – yuzu – lime
  • Ananas – vanille - rom