Aftensmad

 

Mandag 11. sep

Kalv & Svampe & Fløde

Tirsdag 12. sep

Grøntsagscurry & Spinat & Kikærter & Kokos

Onsdag 13. sep

Thai Fiskedunser & Kål & Cashew Nødder

Torsdag 14. sep

Kalve Culotte & Polenta & Tomat & Parmesan

Mandag 18. sep

Jordskokke Suppe & Byg & Æbler

Tirsdag 19. sep

Brændende Svine kærlighed & Rødbeder & Rugbrød

Onsdag 20. sep

Shawarma

Torsdag 21. sep

Wienerschnitzler & Dreng & Ærter & Kartofler

Mandag 25. sep

Kalve frikassé & Rødder 

Tirsdag 26. sep

Juleaften

Onsdag 27. sep

Bøf sandwich & Brun sovs & Spejlæg

Torsdag 28. sep

Quiche Lorraine & Frisee & Oliven & Pocheret æg

Mandag 2. okt

Braiseret Svinebryst & Øl & Rødbeder & Gulerødder

Tirsdag 3. okt

Farseret Porre & Stuvet kål & Smørstegte kartofler

Onsdag 4. okt

Fugl i Grøn Karry & Ris & Blommechutney

Torsdag 5. okt

Pariserbøf 

Mandag 9. okt

Koteletter i Fad & Løg & Kartofler

Tirsdag 10. okt

Kartoffel / Porre Suppe & Creme Fraice & Chorizu

Onsdag 11. okt

Biksemad 

Torsdag 12. okt

Irsk Stuvning & Mos