Efterårsmenu

 

Menu Til Baglokalet Efterår 2017

Menu 65kr. Pr. ret

Min. 5 retter

Min . 10 personer

8 retter 450kr.

Kokke pr.time 300kr.

  • Laks & Brombær & Rødbede & Bittersalat
  • Figner & Burrata & Balsamico
  • Makrel & Græskar & Havtorn
  • Rørt Tatar & Vafler & Trøffel
  • Torsk & Savoykål & Brioch
  • Fugl & Majs & Svampe
  • Lammeskank & Løg & Hvide Bønner & Bacon
  • Flap Steaks & Brunet Smør & Skorzonerrod & Aromatiske Urter
  • Pære & Praliné & Salt Karamel
  • Bær & Kærnemælk & Estragon & Marengs
  • Cappuccino 2 Go
  • Baglokalet´s Hotdog
  • Slider & Gris & Kål & Sennep & Agurk
  • Toast Buffet