Vintermenu

Baglokalets Vintermenu 2018

Menu 65kr. Pr. ret

Min. 5 retter

Min . 10 personer

8 retter 450kr.

Kokke pr.time 300kr.

  • Røget laks & Blomsterkarse & Sennepskorn & Surdejsbrød
  • Tatar & Tomat & Rosenkål
  • Torsk & Beurre Blanc & Jordskokker
  • Blomkål x 3 & Stenbider & Æbleeddike
  • Torskerogn & Brunet Smør & Løg & Kartofler & Sennep
  • Kalve Ribben & Selleri x 3  & BBQ
  • Andehjerter & Kål & Fløde & Tyttebær
  • Slider & Sprød Kylling & Brændende Kærlighed
  • Tykkam & Skorzonerrødder & Rødvinssauce & Pastinak
  • Rugkerner & Æg & Svinebryst & Rygeost
  • Banana Split & Saltkaramel & Kold Fløde
  • Blåbær & Blåbær & Hvidchokolade & Enebær
  • Æbletærte & Ymer & Rugbrødsrasp
  • Ost & Kvædemarmelade & Græskarknækbrød
  • Baglokalets Hotdog
  • Toast Buffet